tirsdag den 8. februar 2011

Dag 9

Lige nu går det hele lidt stille i huset. Tingene lige nu tager tid, så der sker ikke det store fra dag til dag. Oveni i husetprojektet har vi lige en duelighedsprøve i sejlads der skal beståes, så den er det også nødvendigt at bruge lidt tid på.
Køkkenbordet er blevet hævet til menneskehøjde og der er kommet ny en lækker hevea bordplade på som min farmand har snedkereret. Nu mangler der lige den sidste montering af en plade til at dække hullet, samt fastgørelse af den nye vask og blandingsbatteri.
Stuerne med de færdige gulve og første gang maling på væggene. Farven gengives som så ofte ikke helt godt på billedet - den er i virkeligheden mere grå end lilla. De største udfordring i de sidste dage har været kun at opholde sig i køkkenet (pånær ved maling af vægge), der primært har fungeret som værksted og kaffecentral.

2 kommentarer:

  1. Halloooo?? Sker der spændende nye sager?? Mit messengerprogram er gået ned :(

    SvarSlet
  2. Åhh søde Anne, derfor jeg ikke har hørt fra dig. Jamen der sker noget spændende hver dag, men vi er ved at være på plads og jeg skal nok prøve at få opdateret med nogle billeder snart. Tiden flyver bare afsted.

    SvarSlet